KINCARA WEB

CINE SUNTEM

KINCARA WEB a luat fiinta in februarie 2014, sub indrumarea lui Gainaru Ion Cosmin, absolvent al Universitatii de Vest Timisoara. Pe parcursul anilor am avut clienti din Romania, Spania, Norvegia, SUA pentru proiecte realizate in diferite limbaje de programare (php, nodejs, etc). Din 2019 avem oameni certificati pentru partea foto-video, fiind un nou serviciu pe care il putem oferi clientilor nostri.

Cu ce te ajutam

Cand spui identitate vizuala online un website nu este de ajuns. Trebuie gandit totul de la cel mai mic amanunt pana la cel mai important. Noi te putem ajuta!

k

Consultanta UX

Ceea ce scrii si afisezi online si nu numai, poate sa iti atraga clienti sau sa ti-i respinga. Noi te ajutam sa creezi mesajul tau vizual.

Identitate Brand

Logo-ul este primul element vizual pe care clientii tai il vor memora si cu care te vor identifica. Este important sa fie simplu si usor de memorat.

Dezvoltare Web

Sa ai un site web nu este important, este esential iar acesta trebuie sa respecte mai multe criterii. Noi te ajutam sa le respecti pe toate.

Strategii Online

Nu este de ajuns sa pui un site online, trebuie sa stii cum sa aduci clienti pe el, cum sa transformi afacerea ta online in succes.

Design Web

Website-ul trebuie sa fie functional, dar in acelasi timp sa aiba o viteza de incarcare mica si un design foarte placut ochiului uman.

Photo & Video

Realizam sedinte foto si/sau video cu aparatura profesionala de catre oameni certificati in domeniu. Transmitem mesajul tau in imagini.

Portofoliu

Am putea scrie pagini intregi despre ceea ce oferim si cum lucram, dar cred ca rezultatul muncii noastre e cel mai bun argument pe care il putem oferi.

construim impreuna! 

spune salut!

Scrie-ne astazi in legatura cu afacerea ta si impreuna o vom aduce pe harta afacerilor online. Modelam impreuna succesul tau!

6 + 3 =